• Ruim aanbod
  • Direct beschikbaar
  • Betrouwbare partner

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

Ontvang een eerlijke prijs en professionele service

Verkoop uw gebruikte reinigingsvoertuigen aan AQ-Used

Welkom bij AQ-Used, uw betrouwbare partner voor aankoop van gebruikte voertuigen en machines.

Wij begrijpen dat het verkopen van uw gebruikte apparatuur een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om dit proces zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk te maken.

Of u nu één enkel voertuig wilt verkopen of een hele vloot, bij AQ-Used bent u aan het juiste adres. We zijn voortdurend op zoek naar hoogwaardige tweedehands vacuümwagens, hogedrukunits, rioolreinigers en andere voertuigen om te voldoen aan de groeiende vraag van onze klanten.

Waarom uw gebruikte voertuigen aan AQ-Used verkopen?

Ten eerste bieden wij een eerlijke en marktconforme prijs voor uw apparatuur, gebaseerd op de huidige marktomstandigheden en de staat van het voertuig of machine. Daarnaast zorgen we voor een vlotte afhandeling en nemen we alle administratieve rompslomp uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Onze deskundige inkopers hebben jarenlange ervaring in de industrie en zullen uw voertuig grondig inspecteren om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Of uw voertuig nu oud of nieuw is, wij zijn geïnteresseerd in het bekijken en evalueren ervan.

Voertuig verkopen

Als u overweegt om uw tweedehands vacuümwagen of andere reinigingsvoertuigen te verkopen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Laat AQ-Used uw gebruikte voertuigen inkopen!

Naar boven