• Ruim aanbod
  • Direct beschikbaar
  • Betrouwbare partner

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

+31 (0)72 540 66 99

We are available until 17:00

Vind hier alle bedrijfsgegevens

Impressum

 

Adres
KOKS Group bv
Diamantweg 1
1812 RC Alkmaar
Nederland

T.: +31 72 540 6699
E.: info@koks.com
www.koks.com


Geautoriseerde directeur
de heer Rick (F.J.M.) Koks


Handelsregister
Kamer van Koophandel Alkmaar, Nederland

 

Inschrijvingsnummer
37129526

 

Btw nr.
NL 8017.61.979.B06

 

Inhoudelijk verantwoordelijke
Afdeling Corporate Marketing en Communicatie KOKS Group

 

Disclaimer
Ondanks zorgvuldige inhoudscontrole aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. De inhoud van de gelinkte pagina's is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de betreffende exploitant.

 

Inhoud van het webaanbod
De auteurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, inhoudelijke correctheid of volledigheid van de informatie en het materiaal aangeboden op haar website, tenzij de fout opzettelijk of door grove nalatigheid is ontstaan. Dit heeft betrekking op elke schade van materiële of immateriële aard van derden, die veroorzaakt werd door het gebruik van deze website. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend. De auteurs behouden zich uitdrukkelijk het recht voor delen van de pagina's of het volledige aanbod te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving, of de publicatie tijdelijk of definitief stop te zetten.

 

Copyright
De auteurs trachten de auteursrechten te respecteren van de in alle publicaties gebruikte afbeeldingen, geluidsbestanden, videosequenties en teksten. Alle in het internetaanbod vermelde en mogelijk door derden beschermde merknamen en handelsmerken, zijn onbeperkt aan de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de respectieve geregistreerde eigenaars onderworpen. Het auteursrecht voor gepubliceerde, door de auteurs zelf gemaakte objecten blijft uitsluitend bij de auteurs van de pagina's. Reproductie of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsbestanden, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van de betreffende auteur.

 

Externe verwijzingen en links
De auteurs hebben op hun pagina's links geplaatst naar sites op het internet waarvan de inhoud en het updaten buiten hun macht liggen.

Voor al deze links geldt:

"Omdat de auteurs geen invloed op het ontwerp en de inhoud van externe websites hebben, distantiëren zij zich uitdrukkelijk van alle inhoud van derden, zelfs als de auteurs naar deze externe pagina's verwijzen."

Deze verklaring is van toepassing op alle links die op deze website weergegeven worden en op alle inhoud van de pagina's waarnaar de banners en links die hier zijn geregistreerd leiden.

 

Privacy Policy
Als binnen het internetaanbod de mogelijkheid bestaat dat persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam, adressen) worden ingevoerd, dan gebeurt dit op vrijwillige basis. De auteurs verklaren uitdrukkelijk dat zij deze gegevens niet aan derden zullen doorgeven.

 

Rechtsgeldigheid
Deze disclaimer maakt deel uit van het internetaanbod van de auteurs. Indien afzonderlijke formuleringen of delen van deze tekst niet of niet langer volledig aan de toepasselijke rechtspositie voldoen, dan blijven de overige delen van deze verklaring onaangetast.

Naar boven